Παραδοσιακές σκοπελίτικες γεύσεις, ντόπιες πρώτες ύλες και κηπευτικά από το περιβόλι της κ. Φωτεινής.
Δώδεκα προτάσεις από την Ιρλανδία μέχρι τη Γερμανία.
Οι παραγωγοί και οι εταιρείες που κατέκτησαν φέτος τα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου»
Μια μπίρα με ξεχωριστή γεύση για κάθε ξεχωριστή μέρα της εβδομάδας. Εξ ου και το όνομα Septem - επτά. Μια επιχείρηση που μπόρεσε να διακριθεί σε χρονικό διάστημα μόλις τεσσάρων χρόνων.
Ερευνητές του «Δημόκριτου» κατασκευάζουν μια φορητή συσκευή που θα μπορεί να ελέγχει αν οι τροφές περιέχουν φυτοφάρμακα, αλλεργιογόνα, τοξίνες και σε τι ποσότητες.
Μια σημαντική πρωτοβουλία της Gaea προς ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροτο-κτηνοτροφικό τομέα.