Στην έρευνα συμμετείχαν από το 2003 ως το 2007 τουλάχιστον 17.000 άνθρωποι και αρχικά υποβάλλονταν σε ερωτήσεις από τηλεφώνου, έπειτα σε σωματική εξέταση και τέλος απάντησαν σε ερωτηματολόγιο σχετικά με τη συχνότητα κατανάλωσης τροφίμων.
Το γιουβετσάκι του καλοκαιριού που δεν έφτιαξες ακόμα!
Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν για να το κάνεις το καλοκαιρινό σου στέκι.
Αυθεντικές καλοκαιρινές μυρωδιές με άρωμα… παρέας.
Αυθεντικές καλοκαιρινές μυρωδιές με άρωμα… παρέας.
Θαλασσινές νοστιμιές στην ψαροταβέρνα, της οποίας το καλό όνομα, έχει περάσει τα σύνορα της Νέας Ιωνίας.
Τηγανητά, γεμιστά, με μυρωδικά, σάλτσα ή με το μελάνι τους, ακόμη και απλώς ψητά παραμένουν από τα πλέον αγαπημένα θαλασσινά είδη, ειδικά στους πιτσιρικάδες.