Τυπικά πελοποννησιακά υλικά (χοιρινό, πορτοκάλι, κυδώνια) παντρεύονται σε αυτή την εντυπωσιακή στην όψη και τη γεύση συνταγή.
Η ιστορία, η «οικονομία» και τα μυστικά του δημοφιλέστερου street food.
Σπέσιαλ οσομπόυκο για τον χειμώνα συνοδεία επίσημου πιλαφιού.
Εχεις φάει την κλασική λαχανοσαλάτα άντε και την πολίτικη. Τι θα έλεγες για μια ζεστή με σύγλινο και πορτοκάλι όμως;
Φοβερό καθημερινό φαγητάκι που σου γεμίζει την ψυχή!
Μπορούμε είτε να βράσουμε κοτόπουλο, όπως προτείνουμε στη συνταγή, είτε να αξιοποιήσουμε το ψητό ή βραστό κοτόπουλο που μας έμεινε από την προηγούμενη μέρα.