Το κατίκι Δομοκού είναι ένα παραδοσιακό κρεμώδες τυρί που παρασκευάζεται από κατσικίσιο ή μείγμα κατσικίσιου και πρόβειου γάλακτος. Είναι προϊόν ΠΟΠ, παράγεται και ωριμάζει στην περιοχή του Δομοκού και η γεύση του είναι ελαφρώς υπόξινη. Το...
Το εξαιρετικό κυκλαδίτικο αλοιφώδες τυρί με την «τσουχτερή», βαθιά γεύση σερβίρεται ως ορεκτικό πλάι σε ούζο ή τσίπουρο.
Για έναν επίσημο μπουφέ, για ένα φιλικό κάλεσμα αλλά και για ένα προσεγμένο σνακ!
11 απαντήσεις σε απορίες μας για τα προϊόντα που καταναλώνουμε.