Ο Γαστρονόμος «μαγειρεύει» μοναδικές καλοκαιρινές εκπλήξεις. Με την Καθημερινή της Κυριακής.
Φρέσκα φασολάκια με λάδι, ντομάτα, σκορδοκρέμμυδα, μυρωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά θερινά φαγητά της πατρίδας μας.
Ένα δροσερό κρασί από το Κτήμα Κοκοτού στη Σταμάτα, ιδανικό για τα καλοκαιρινά μας φαγοπότια.
Γλιτώνουμε θερμίδες... Κερδίζουμε νοστιμιά!
Το αρωματικό υπόστρωμα στο οποίο τους βράζουμε, τα φρέσκα μυρωδικά στη γέμιση αλλά και το εκλεκτό ωμό αγουρέλαιο με το οποίο τους περιχύνουμε είναι τα μυστικά της αξεπέραστης γεύσης τους.
Διάφανη μεμβράνη, χαρτί ψησίματος, αλουμινόχαρτο και ειδικές πλαστικές σακούλες για αποθήκευση τροφίμων είναι απολύτως απαραίτητα, ιδίως η μεμβράνη, για την αποθήκευση τροφίμων στην κατάψυξη. Γυάλινα, αεροστεγή βάζα και τάπερ: Προτιμάμε τα...