Καλοφτιαγμένα κίτρινα τυριά που θα απογειώσουν τις μαγειρικές μας ή θα σερβιριστούν σε πλατό με ξερά φρούτα και καρπούς.
Λικέρ, ζύθοι, αποστάγματα, γλυκά κρασιά και άλλα ποτά για να παρατείνουμε την παραμονή μας στο τραπέζι της γιορτής.
«Η συνήθεια να γεμίζουν ένα πουλερικό και να το μαγειρεύουν κρατάει από την αρχαία Ελλάδα. Ο Αθήναιος μιλάει σε κάποιο σημείο για χήνα γεμιστή με φιστίκια»... γράφει ο Γιάννης Λεμονής.
Οι πέντε φίλοι και συνεργάτες του «Γ» μάς μιλούν για την Cookoovaya, το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριό τους.
Η ιδανική πρόταση δώρου σε όσους γιορτάζουν αλλά και η άριστη επιλογή για τα γιορταστικά τραπέζια.