Παγωτά, με το κατάλληλο οινικό ταίρι, μας προσφέρουν έντονες γαστριμαργικές συγκινήσεις.
Μια εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή που θα καταπλήξει όσους τη δοκιμάσουν!
Μια από τις συνταγές του τεύχους 41 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.
Επισκεφτήκαμε το Κεντρικό και το Δυτικό Ζαγόρι, δοκιμάσαμε τις μεγαλειώδεις πίτες τους, πουλερικά και κρεατικά, ζυμαρικά, σπιτικά γλυκά και τυροκομικά από ντόπιους παραγωγούς, και σας παρουσιάζουμε δέκα ξενώνες και εστιατόρια που αποδεικνύουν...
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.