Ιταλικής καταγωγής συνταγή, κάτι ανάμεσα σε ομελέτα φούρνου και ψευτοσουφλέ. Στο φαγητό μπορούμε να βάλουμε και τα περισσεύματα της προηγούμενης ημέρας (βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι, βραστό ή ψημένο κοτόπουλο κ.ά.).
Το ομώνυμο μυθιστόρημα του Πολ Οστερ έδωσε την ιδέα στον Γιάννη Σιγανό να στήσει μια κάβα με περίπου 1.200 ετικέτες και πολλές εκδόσεις για το κρασί.
Στη «Ρόκα» για χυλοπίτες και τραχανά με αυγά και γάλα από το Μαίναλο, καφέ από τον Κρητικό Δανδάλη κι άλλα μικρά διαμάντια.
Το αγαπημένο μας ούζο αλλάζει εμφάνιση και αποκαλύπτεται στο ελληνικό αγοραστικό κοινό!
Τμήματα των γονιδίων που καθορίζουν το χρώμα των ματιών είναι κοντά στο χρωμόσωμα με τα γονίδια που σχετίζονται με την υπερβολική χρήση αλκοόλ αλλά ακόμα δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίον συμβαίνει αυτό.
H FRIESLANDCAMPINA Hellas εισέρχεται στην αγορά των Φυσικών Αυθεντικών Γαλακτοκομικών Προϊόντων.
Σε απευθείας ανταπόκριση από το Water Restaurant, ένα μενού που φωτίζει την ινδική κουζίνα.