Η καλύτερη μακαρονάδα με κυδώνια. Μόνο προσοχή στο καθάρισμα.
Mια παρέα νέων ανθρώπων άνοιξε τον Φεβρουάριο το ντελικατέσεν Gusto di Grecia, με το εξής «ιδιαίτερο» χαρακτηριστικό: πωλούν μόνο ελληνικά προϊόντα.
Πολλές οι συνταγές για παστίτσιο, όµως αξίζει να δοκιµάσετε την εκδοχή του σεφ Περικλή Κοσκινά, καθότι ισορροπηµένη, ιδιαίτερα γευστική και µε τρυφερή υφή.
Ο Άγγελος Ρέντουλας μας δίνει ραπόρτο για το νέο ψαροεστιατόριο του Κολωνακίου.
O Άγγελος Ρέντουλας επισκέφθηκε το πιο σικάτο μεζεδοπωλείο του κλεινού άστεως.