Κρύσταλλοι μαστίχας (ΠΟΠ) Οι σεφ ζαχαροπλαστικής προτιμούν τους κρυστάλλους και όχι την έτοιμη σκόνη, γιατί είναι πιο έντονο το αρωματικό αποτέλεσμα. Για να τους χρησιμοποιήσουμε, πρέπει να τους κοπανίσουμε πολύ καλά σε γουδί μέχρι να γίνουν...
Όπως προδίδει και το όνομά του, εδώ θα βρούμε γλυκά με εκλεκτή σοκολάτα, εμπνευσμένα από την γαλλική σχολή. Δεν υστερεί όμως και στα κρεμώδη, με αποκορύφωμα την κρεμ μπριλέ.
Γεύμα άκρως θαλασσινό και ενδιαφέρον εις τον αφρόν της θάλασσας...