Ποτάμια και βουνά, δάση, μικρές πεδιάδες και η Θεσσαλονίκη με τους πρόσφυγές της δίνουν το χαρακτήρα των προϊόντων και της μαγειρικής. Ελιές και λάδι, φρούτα της Ημαθίας, αλλαντικά από τη Δράμα και τις Σέρρες, κασέρι Ξάνθης και Σοχού, ποντιακά...
Η περίφημη αμερικανκή καλαμποκόσουπα σε μια ξεχωριστή παραλλαγή.
Η ελαφριά εκδοχή της κις λορέν που όλοι αγαπάμε. Ιδανική για όσους προσέχουν την διατροφή τους!
Με λίγα υλικά μπορούμε να φτιάξουμε εν τάχει θαυμάσιες μπριζόλες.
Αν έχετε δειπνήσει καθισμένος πάνω σε λεκάνη τουαλέτας, τότε έχετε επισκεφθεί ένα από τα δέκα αλλόκοτα εστιατόρια στη λίστα της βρετανικής Guardian.
Πικάντικη, πλούσια μακαρονάδα για απαιτητικά γούστα.
Ένα πλούσιο πιάτο με ζυμαρικά είναι ό,τι πρέπει για το ξεκίνημα της εβδομάδας.