Φτιάξαμε τούρτα. Την βάλαμε στο ψυγείο να «δέσει» και λίγο πριν από το σερβίρισμα επιχειρήσαμε το ξεφορμάρισμα. Ουπς, η τούρτα διαλύθηκε! Και τι κάνουμε τώρα; Την ανακυκλώνουμε: Βάζουμε την τούρτα σε ένα μεγάλο μπολ και ζυμώνουμε μέχρι να...
Μια ιστορική ελληνική σοκολατερί, με γεύσεις που έχουν γίνει κλασικές, όπως το σοκολατάκι κάστανο.
Με λίγα υλικά φτιάχνουμε στα γρήγορα ένα νόστιμο σάντουιτς.
Ζητάει κρασιά με το κατάλληλο αρωματικό και γευστικό προφίλ, ώστε να σταθούν, επάξια, στο πλευρό του.
Το εθνικό μας τυρί συνδυάζεται μοναδικά με το φθινοπωρινό φρούτο σε μια σαλάτα που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα.
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.
Μια υπέροχη τάρτα με επίγευση καλοκαιριού!
Αν και το πιο συνηθισμένο είναι τα λαδερά γεμιστά, γίνονται συχνά και με κιμά, τον οποίο συνήθως τσιγαρίζουν πριν τον ανακατέψουν με τα υπόλοιπα υλικά. Η Ντίνα Νικολάου προτείνει να τσιγαρίσουμε 250 γρ. διπλοαλεσμένο μοσχαρίσιο κιμά με 2...