Eκλεκτές ελληνικές γεύσεις, σε ευφάνταστες αλλά εύκολες παρασκευές, που θα ενθουσιάσουν την παρέα.
Σον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου ετοιμάζουμε στο άψε-σβήσε το καλύτερο αποκριάτικο πάρτι με δεκάδες μεζεδάκια και πρωτότυπα κοκτέιλ. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.
Ωριμοι οίνοι δίπλα σε ξεχωριστές λιχουδιές, που θα ετοιμάσουμε εύκολα και γρήγορα.
Ένα ελαφρώς μπελαλίδικο φαγητό που αναδεικνεύει το μεγαλείο του χοιρινού φιλέτου. Η παρασκευή του απαιτεί μεράκι αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.
Οι νικήτριες συνταγές του μεγάλου διαγωνισμού, του Γαστρονόμου και της Fissler, «Ξαναμαγειρέψτε την Παράδοση».