
Αγαπημένη ελληνική συνταγή που πρωταγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά τραπέζια της οικογένειας.
Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τα κοκκινιστά μπουτάκια και το ζυμαρικό που τα συνοδεύει.
Από τις ωραιότερες παραλλαγές των αγαπημένων κεφτέδων με πράσο και γιαούρτι.
Δεν έχεις φάει πιο αρωματικό σουβλάκι!
Αν η Αμελί ερχόταν στην Αθήνα, σίγουρα θα απολάμβανε την tartine της με την Ντίνα Νικολάου, στο νέο all day μπιστρό του Χαλανδρίου.
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.
Με πλούσια ύλη γιορτινών συνταγών, ο «Γαστρονόμος» Ιανουαρίου κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου και θα μείνει στα περίπτερα μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.