Περισσότερες οικογενειακές στιγμές – Πιο υγιεινά γεύματα!
Σήμερα λειτουργούν στο νησί δυο καλά οργανωμένα τυροκομεία.
Αρχιμάγειρας με διακρίσεις, έχει χρυσούς σκούφους και αστέρι Michelin, είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, executive chef της Διοίκησης της Τραπέζης της Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας...
Κλασική κυπριακή συνταγή, που αν θέλουμε, εμπλουτίζουμε με ψητά χοιρινά λουκάνικα.
Ο πιο γλυκός διαγωνισμός από τη ΓΙΩΤΗΣ στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.