
Κλασικά και αγαπημένα αυτά τα κουλουράκια πορτοκαλιού αποτελούν το νούμερο ένα πασχαλινό γλύκισμα.
Ελαφρύ γιουβέτσι με λαχανικά της εποχής και κοτόπουλο.
Η πάντα αγαπημένη μας τηγανιά σε μια διαφορετική εκδοχή με κοτόπουλο και γλυκόξινη σάλτσα.
Μυστικό συστατικό της μακαρονάδας είναι το λεμονοθύμαρο που είναι μια ξεχωριστή ποικιλία θυμαριού με άρωμα λεμόνι.
Η γέμιση δεν ψήνεται, με αποτέλεσμα να μένουν αρκετά τραγανά τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά.
Κερκυραϊκό χριστόψωμο, παραδοσιακά σε σχήμα περιστεριού, κάτι ανάμεσα σε γλυκό ψωμί και άγλυκο τσουρέκι.