Μάθετε τους 20 νικητές του διαγωνισμού «Ξαναμαγειρέψτε την παράδοση» και τα μεγάλα έπαθλα που τους χαρίζει η Fissler.
Επίσημο κάλεσμα χωρίς πίτα στο τραπέζι, γίνεται;
Οι πέντε φίλοι και συνεργάτες του «Γ» μάς μιλούν για την Cookoovaya, το νέο, πολυσυζητημένο εστιατόριό τους.
Ο γαλακτοκόμος Ιωάννης Λιάμπεης στο έργο του «Γαλακτοκομία και τυροκομία μετά εικόνων» (1899) σημειώνει μεταξύ άλλων για την κοπανιστή «ο τυρός ούτος έχει γεύσιν δριμείαν και πιπερίζουσαν, ως εκ των ιδιοτήτων δε τούτων θεωρείται ορεκτικό...
Η ελληνική απάντηση στα ξενόφερτα μπλε τυριά είναι προϊόν ΠΟΠ και φτιάχνεται σε μικρά τυροκομεία των Κυκλάδων. Και είναι ένας πρώτης τάξεως μεζές για μερακλήδες.
Πρόκειται για το μαγαζί που «εφηύρε» την ιδέα του all day bar-restaurant. Η επιτομή του στεκιού. Ξύλο, δέρμα, μπάρα, καναπέδες, σέρβις επαγγελματικό και φιλικό.
Μια χορτοφαγική πίτσα της στιγμής, πλούσια σε γεύση, ιδανική για να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας.