Mοσχάτο, Mαλαγουζιά, Mοσχοφίλερο ξεδιπλώνουν τα αρώματά τους στο ποτήρι και απαιτούν μεζέδες που ταιριάζουν.
Βάλτε το ρούμι δίπλα σε μια πληθωρική, γεμάτη γραβιέρα, μαζί με θαλασσινά, μπισκότα βουτύρου, ανανά και υπόξινα αποξηραμένα φρούτα.
Ή άλλως πως «στο αλουμινόχαρτο»! Όπως κι αν το πείτε, η νοστιμιά εξασφαλισμένη.
Μετά από αυτή τη συνταγή καταλήξαμε ότι το μπρόκολο και το κουνουπίδι είναι νοστιμότερα ωμά!
Γνωριμία με τον Μανώλη Παπουτσάκη, τον κρητικό σεφ του εστιατορίου «Ίωνος» της Θεσσαλονίκης, που αναδείχθηκε Greek chef 2017 στην φετινή Expotrof.
Ψήνεται στο φούρνο και σερβίρεται σε φέτες για ολη την παρέα. Αφιέρωμα στο γιορτινό τραπέζι της Τσικνοπέμπτης στο «Γ» Φεβρουαρίου στις 12/02.
Ξεχάστε τις σουπιές με σπανάκι και δοκιμάστε αυτή την υπέροχη συνταγή με τα σέσκουλα! Σαρακοστιανό φαγοπότι στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Με την προσθήκη λίγων απλών υλικών, ο καθημερινός αρακάς μεταμορφώνεται σε εκρηκτικό πιάτο. Και άλλες γρήγορες συνταγές στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!