Όταν ψωμάκια, μπισκότα, πίτες και κράκερ «συναντούν» ξεχωριστές λιχουδιές, τα αγαπημένα μας λευκά, ερυθρά και ροζέ κρασιά αποκτούν ιδανική παρέα...
Ελληνική δημιουργική κουζίνα από έναν ευρηματικό σεφ που αξιοποιεί τα ντόπια προϊόντα με οξυδέρκεια.
Αν μαγειρέψεις ρεβίθια, βάλε δύο πακέτα για να σου μείνουν και να φτιάξεις ετούτο το τέλειο ανατολίτικο άλειμμα-ντιπ.
Μια φίνα θαλασσινή λιχουδιά, για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο.
Αφράτοι πουρέδες πατάτας, πρωτότυποι πουρέδες λαχανικών, όλα τα μυστικά για τέλεια φάβα, αλλά και φάβες από όλα τα όσπρια. Το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Κάν’ το μόνος σου» τα έχει όλα.
Η προσθήκη ντιζονέζ στον πουρέ τον καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για το ψητό της Κυριακής.
Ένας ιδιαίτερος πουρές, εξαίσιο συνοδευτικό για ψητά κρεατικά, κυρίως χοιρινό ή κοτόπουλο.
Απολαύσαμε και άρα... φωτογραφήσαμε το μενού της Νένας Ισμυρνόγλου στο εκλεκτό εστιατόριο της Κηφισιάς.