Περισσότερες οικογενειακές στιγμές – Πιο υγιεινά γεύματα!
«Τα κοκτέιλ δεν είναι επιστήμη»
Η Σίφνος, η πατρίδα του Νικόλαου Τσελεμεντέ έβαλε ένα ακόμα λιθαράκι στην ανάδειξη της Κυκλαδίτικης Κουζίνας.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Οι μοντέρνες νοικοκυρές το φτιάχνουν με μοσχάρι αυτό το φαγητό. Οι παλιότερες προτιμούσαν το μεγάλο κατσίκι (βεργάδι). Αναζητήστε το δεύτερο, είναι πολύ νοστιμότερο.
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!