Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για ψιλόψαρα που απογειώνονται στο τηγάνι.
Ψαρομεζέδες περιωπής σε μια όμορφη ταβέρνα στις Τζιτζιφιές.
Στο Ζούμπερι βρίσκουμε τον καλύτερο ορισμό του τι σημαίνει γκουρμέ ταβέρνα.
Απλές νοστιμιές σε ένα στέκι με λογικές τιμές στο Χαλάνδρι.
Σασίμι, σαρδέλες και φουά γκρα σε ένα φημισμένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Ενα ουζερί αξιώσεων σε μια γειτονιά της Ελευσίνας.
Μια μικρή ταβέρνα με μεγάλη φήμη στη συνοικία των Καμινίων στον Πειραιά.