Τελικά, το νοστιμότερο μπέργκερ δεν είναι από μοσχάρι. Δοκιμάστε την ευφάνταστη veggie εκδοχή με ανοιξιάτικα λαχανικά που μας προτείνει ο σεφ και θα μας θυμηθείτε.
Πληθωρική ιταλοαμερικανική μακαρονάδα που... έφερε κοντά τους ήρωες της ταινίας κινούμενων σχεδίων της Disney.
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με μπόλικα μπαχαρικά και καρότο.
Τα κεφτεδάκια αυτά πρέπει να είναι σφιχτά, γιατί θα μαγειρευτούν στη σάλτσα και πρέπει να διατηρήσουν το σχήμα τους. Γι’ αυτό δεν περιέχουν ψωμί και πολύ κρεμμύδι.
Τον Μάρτη τα καλαμάρια είναι ολόγλυκα, ψωμωμένα, τρυφερά, ταμάμ για πεντανόστιμα σαρακοστιανά μαγειρέματα.
Γίνε ειδικός στην σπιτική κρέπα μέσα από το πλούσιο αφιέρωμα του Γαστρονόμου Μαρτίου. Το Σάββατο με την Καθημερινή, μην το χάσετε!
Ο κλασικός, ελληνικός συνδυασµός λαδιού και ρίγανης για τα ψητά µεταποιείται σε µια φινετσάτη σάλτσα, που θα απογειώσει τις µοσχαρίσιες µπριζόλες. Ταιριάζει επίσης µε χοιρινό και µε κοτόπουλο.