Γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας με μια γευστική δοκιμή «ανοιχτή» στους αναγνώστες μας.
Κάποιες μυρωδιές φαγητών είναι αρκετά έντονες και δεν φεύγουν από τα πλαστικά δοχεία, ακόμη και μετά από αρκετά πλυσίματα. Την επόμενη φορά που θα σας συμβεί, βάλτε το δοχείο στην κατάψυξη για 1 - 2 ώρες και μετά πλύντε το ξανά με ζεστό σαπουνόνερο.
Γραβιέρα, αρσενικό, τσιμενοτύρι, μητάτο, βλαχοτύρι και άλλα εκλεκτά της ελληνικής τυροκομίας.
Ό,τι θα χρειαστείτε για να διοργανώσετε το τέλειο vintage πάρτυ τσαγιού, από συνταγές μέχρι πατρόν για ποδιές και σχέδια για τον τέλειο κότσο.