«Χωριάτικη» πίτσα που μοσχοβολά ελληνική εξοχή.
Ανοιξιάτικη ομελέτα με φρέσκα λαχανικά εποχής.
Πιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει...
Το αφράτο τσουρέκι σοκολάτας είναι το ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας όλο γλύκα.
Κλασικά και αγαπημένα αυτά τα κουλουράκια πορτοκαλιού αποτελούν το νούμερο ένα πασχαλινό γλύκισμα.
Αυτά τα αρωματικά κουλουράκια φτιάχνονται παραδοσιακά στη Χίο.
Τα κουλουράκια γίνονται με πρόβειο βούτυρο, εξού και το άρωμα και η τραγανή υφή.
Στην Αστυπάλαια τα ζυμώνουν με ζαφορά, μέλι και χλωρό