Στο εστιατόριο του, ο Βασίλης Παπικινός μαγειρεύει κυκλαδίτικα με τον Μηλέικο τρόπο...
Υπέροχοι φθινοπωρινοί κεφτέδες με νόστιμη σάλτσα λαχανικών.
Ετσι θα έφτιαχναν στο Βιετνάμ και στην Κίνα τα παπουτσάκια!
Μέρος της διατροφικής μας κουλτούρας, είναι ένα λειτουργικό φαγητό που μπορεί να αποτελέσει είτε ορεκτικό είτε κυρίως πιάτο σε ένα ελαφρύ γεύμα.
Αστεράτα αμπελοβλάσταρα, πετιμέζι και τυρόπιτα
Για τη φεγγαράδα, τα θάλασσα, τα πεύκα αλλά και ένα ιδιαιτερο μενού γευσιγνωσίας.
Οι φακές Φενεού είναι μικρές, μαύρες, ευκολόβραστες, με γεμάτη γεύση και εδώ και 2 χρόνια είναι και ελληνικές.
Πλούσιο φαγητό που θα χορτάσει ολόκληρη η οικογένεια.