Ένα εργαστήρι στην Καλλιθέα βάζει στον πειρασμό ακόμα και τους αρχάριους στην κουζίνα να φτιάξουν πίτα.
Ούτε ένα μήνα ζωής δεν μετρά το νέο κρεοφαγείο στον Πειραιά. Το επισκεφθήκαμε και ευπειθώς αναφέρουμε...
Κρεοφαγία επιπέδου σε ένα άψογο αισθητικά περιβάλλον στη θρακιώτικη πόλη.
Ταξιδέψαμε στην... πηγή της πίτας και μάθαμε τα μυστικά της. Αυτά και άλλα πολλά στο τεύχος που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.
Εκλεκτά προϊόντα από την πόλη της Μυτιλήνης ώς το Σίγρι, και από τον Μόλυβο ώς το Λισβόρι, σε ένα μαγαζάκι στην Αθηνάς.
Ένα ταβερνάκι με ψυχή τάπας μπαρ στον Κορυδαλλό.