Μια καλή ταβέρνα για θαλασσινά, ψαράκι και αγνάντεμα στο Πέραμα.
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας μυεί στις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Κωνσταντινούπολης, και μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για τα πιο νόστιμα γλυκά της Ανατολής.
Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Στο νέο, συλλεκτικό Γαστρονόμο, οι σεφ μαγειρεύουν τα νοστιμότερα εαρινά φαγητά και ετοιμάζουν δεκάδες λιχουδιές για το πασχαλιάτικο τραπέζι.