Ο ταραµάς καθορίζει τα πιάτα στα οποία συµµετέχει. Ας αρχίσουµε από τα κλασικά και δοκιµασµένα: παραδοσιακή ρετσίνα µε ρουστίκ υπόσταση (όχι οι πολύ φινετσάτες της νέας εποχής), αλλά και λευκά κρασιά, όπως είναι µια κρητική...
Λίγο ξύσμα λεμονιού και κοκκινοπίπερο στο σερβίρισμα κι έτοιμο το φαγητό μας.
Ενα πρωτότυπο κοντιµέντο, µε τη θαλασσινή αλµύρα του ταραµά. Πώς φτιάχνεται; Προθερµαίνουµε το φούρνο στους 80° C στη λειτουργία του αέρα. Καλύπτουµε τη λαµαρίνα φούρνου µε λαδόκολλα και απλώνουµε µε µια...
Μια αυθεντική μπακαλοταβέρνα στον Πειραιά, σαν σκηνικό από ελληνική ταινία του 1960.
Δεν έχεις ξαναφάει τέτοιο κεφτέ!
Συνοδεύουμε με ένα απλό πιλάφι ή πατάτες βραστές. Κι ένα ωραίο κοκκινέλι!
Ένας χώρος που αγαπά την τέχνη και φιλοξενεί καφέ, μπαρ, εστιατόριο και γκαλερί, όλα σε ένα.