Λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση…
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει ιστορικά, γαστρονομικά και άλλα νόστιμα για το νόστιμο εαρινό λαχανικό.
Με άρωμα πολίτικο...
Μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεϊνες.
Για την 3η εβδομάδα του διαγωνισμού «Το συνταγολόγιο της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Ειρήνης Καλυβιώτη.
Ένας γρήγορος, λαχταριστός μεζές για τσιμπολόγημα.
Δροσερή και αρωματική, η σαλάτα αυτή είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσουμε όλα τα φαγητά.