Ό,τι λαχταράει η ψυχή σου σε ψάρια και οστρακοειδή και -το σημαντικότερο- σε καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Μια σαλάτα με τα τελευταία φασολάκια της εποχής...
Για να ξεφλουδίσουμε τα μικροσκοπικά κρεμμύδια για στιφάδο εύκολα και... λιγότερο δακρύβρεχτα κάνουμε το εξής: κόβουμε λίγο τις άκρες τους (αυτή με τα μουστάκια και την άλλη από την αντίθετη μεριά), όχι όμως πολύ βαθιά για να μη διαλυθούν μετά στο...
Λαδερά, μαγειρευτά, πίτες αλλά και σουβλιστά σε εξαιρετικές τιμές σε μια ταβέρνα στο αρχοντοχώρι του νοτίου Πηλίου.
Μετά το μπάνιο, λαδερά και άλλα νόστιμα σε μια ταβέρνα στην Αγ. Άννα Ευβοίας.
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Λαζάρου.
Δείπνο σε ένα ιταλικό εστιατόριο με θέα το Κάστρο της ηπειρώτικης κωμόπολης και τη θάλασσα του Βάλτου.