Οταν φτιάχνουμε ζωμό, ένας καλός τρόπος να τον αποθηκεύσουμε είναι να τον φυλάξουμε σε σκεύος που κλείνει ερμητικά στην κατάψυξη. Επίσης, για να μην χρειάζεται να ξεπαγώσουμε όλη την ποσότητα, μπορούμε να φυλάξουμε το ζωμό σε παγοθήκες. Έτσι όταν...
Ψωνίζουμε τα λαχανικά της εβδομάδας από την υπαίθρια βιολογική αγορά στην πλατεία Πηγάδας και μαθαίνουμε «μαναβικά» μυστικά από τέσσερις άξιους παραγωγούς.
Στη Vegetable Orchestra τα λαχανικά αντικαθιστούν επάξια τα μουσικά όργανα.
Για να περιορίσουμε τη δυσάρεστη μυρωδιά από το λάχανο ή το κουνουπίδι που βράζει βάζουμε στην κατσαρόλα 1 – 2 δαφνόφυλλα, 3 – 4 κόκκους μπαχάρι και 1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι. Το τελευταίο συμβάλλει στο να διατηρήσουν τα λαχανικά το ανοιχτό...
Σασίμι, σαρδέλες και φουά γκρα σε ένα φημισμένο εστιατόριο στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Μια οικογενειακή ψαροταβέρνα με «όνομα» στα περίχωρα του Άλσους Βεΐκου.
Ενα «νόστιμο» στέκι για φαγητό στο Γκαζοχώρι με καλές μουσικές, ωραία αισθητική και καλή κουζίνα. Φορέστε το νεανικό κουστούμι σας και μπείτε…