Για την 8η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Αλεξανδρίδη.
Υπέροχος καφές, ευφάνταστες σαλάτες, σάντουιτς και άλλα ελαφριά γεύματα σε ένα ολοήμερο στέκι στο Σύνταγμα.
Δείτε πώς φτιάχνουμε κρεμ μπριλέ -κλασική και σοκολατένια- καταλάνα, καραμελέ και ταούκ κιοκσού.
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Η ανταποκρίτριά μας στο φεστιβάλ γαστρονομίας της Χαλκιδικής δοκιμάζει και μας στέλνει τις εντυπώσεις της.
Κάνουμε τον αρακά σούπα και μάλιστα πεντανόστιμη...