Μια χασαποταβέρνα προσαρμοσμένη στις «τρέντι» προσδοκίες των θαμώνων του Γκαζοχωρίου.
Ένα μεταμοντέρνο ψητοπωλείο στο Νέο Ψυχικό σερβίρει καλό, ζουμερό κρέας.
Στη «δύσκολη» Αχαρνών το Parapera φαίνεται να κερδίζει το δύσκολο στοίχημα που έχει βάλει. Και έχει και ωραίο φαγητό.
Σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα ζυμώνουν και φουρνίζουν λογιών-λογιών πίτες, πιροσκί και μικρές ζυμαρένιες μπουκίτσες. Όπως παλιά.
Αυξάνουμε τη διάρκεια ζωής των πράσινων λαχανικών με τον εξής απλό τρόπο: τα τυλίγουμε με ελαφρώς μουσκεμένο χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε, μέσα σε πλαστική σακουλίτσα τροφίμων, στο ψυγείο. Η φρέσκια ρόκα μπορεί να «κρατήσει» μέχρι και 4...
Παστός σπάρος, πετάλια, λιγδοπούλες, μιξινάρια και άλλα «άγνωστα» και πεντανόστιμα εκ θαλάσσης και λιμνοθαλάσσης...
Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για την... προστιθέμενη γεύση κολοκυθόσπορων, ηλιόσπορων και κουκουναριών.
Ένα χειμωνιάτικο λαδερό, νόστιμο και διαφορετικό.