Ας «καθαρίσει» η μαύρη ατμόσφαιρα, ας μαζευτούμε οι παρέες και ας γεμίσουν νοστιμιές τα πιάτα μας. Έστω και ρεφενέ. Εμείς βάζουμε το χταπόδι...
Η Νένα έχει κέφια και φτιάχνει στη στιγμή ένα ψαρονέφρι ασυνήθιστο μα και πολύ νόστιμο. Σερβίρει με ένα κουπάκι ρύζι στο πλάι. Είσαι;
Η Ντίνα Νικολάου άναψε το γκριλ... Η παράδοση θέλει το σπίτι να μυρίσει τσίκνα σήμερα.
Ντόπια κρέατα ψημένα με όλους τους τρόπους, σε μια ταβέρνα των Καλυβίων που ενθουσιάζει όσους δεν στοιχειώνονται από τα αυξημένα λιπαρά.
Δεν είναι ένα απλό μαγαζί, αλλά μια ομάδα που διαλέγει και συσκευάζει ντόπιες νοστιμιές με την επωνυμία της εταιρείας και τα στοιχεία του παραγωγού να φιγουράρουν στην ετικέτα.
... «Κιμάς, αυγά, μυρωδικά, κρεμμύδι, πατάτες, ψωμί. Τα σημείωσες όλα; Άντε, θέλω να φτιάξω το meatloaf του Γαστρονόμου». Κι έφαγαν αυτοί (αλλά κι εμείς) καλά...
Δεν είναι μόνο τα ξερά φυλλαράκια του δεντρολίβανου που αγκυλώνουν στο στόμα, είναι και τα φρέσκα που όταν ψήνονται φρύγονται και γίνονται κι αυτά σαν «βελόνες». Για να αποφύγουμε αυτό το δυσάρεστο εφέ, φροντίζουμε να ψιλοκόψουμε τα φρέσκα...