Μία από τις δημοφιλείς συνταγές της Κερκυραϊκής κουζίνας τώρα στην κουζίνα σας.
Όλα ξεκίνησαν από το μολαράκι του Άη Γιάννη όπου ο Δημήτρης Ρουσουνέλος στρώθηκε να καθαρίσει σκορπίνες και σκορπιουδάκια. Και κατέληξαν στο πού πρέπει να επενδύουν τα (ελληνικά) εστιατόρια.
Ντελικάτο μενού 5+1 πιάτων σερβιρισμένο στο απαράμιλλης αισθητικής μπαλκόνι του Matsuhisa Athens.
Μια μοντέρνα ψαροταβέρνα, με γνήσιες θαλασσινές γεύσεις και προσεγμένους ψαρομεζέδες, σας προσκαλεί να ρίξετε «άγκυρα» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ιρλανδέζικες κόκκινες ales και άλλες εποχικές... σπεσιαλιτέ.