Αν αγοράσαμε ακτινίδια και είναι ελαφρώς σκληρά μπορούμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία της ωρίμασης με φυσικό τρόπο. Βάζουμε τα φρούτα σε μια χάρτινη σακούλα μαζί με ένα μήλο ή μια μπανάνα και τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου. Τα ακτινίδια θα...
Λίγες θερμίδες και περισσή γεύση, σε αυτήν την εύκολη συνταγή για σολομό της Νένας Ισμυρνόγλου.
Η καλή μαγειρική δεν θέλει (πάντα) χρόνο, αλλά μεράκι και ένα καλά οργανωμένο τροφοντούλαπο...
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!
Ένα πολύ χρήσιμο μαχαιράκι είναι το παπαγαλάκι, που ονομάζεται έτσι γιατί η μύτη του πάει προς τα... κάτω, θυμίζοντας έντονα το ράμφος ενός παπαγάλου. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να «σκαλίσουμε» με ακρίβεια μυτερές και στρογγυλές...
Απλό στην παρασκευή του και εντυπωσιακό το κρέας της Πρωτοχρονιάς, ιδανικό και για τον μπουφέ.