Ταβερνείο ολκής με ψαρικά και κρεατικά για κιμπάρηδες πελάτες.
Χοιρινά από τη Σπάρτη, αμνοερίφια από τα Γιάννενα, μοσχάρι από την Ορεστιάδα, σε ένα κρεοπωλείο στο Παγκράτι που μετρά τέσσερις δεκαετίες ζωής.
Ενα αξιοζήλευτο τυροκομείο στην Ήπειρο παράγει εκλεκτά παραδοσιακά – και όχι μόνο – τυριά.
Βασισμένη σε παλιά, οικογενειακή συνταγή και σωστά ωριμασμένη, η γραβιέρα του Μανούσου Τσιτσιρίδη ξεχωρίζει για την πλούσια, μεστή γεύση της.
Γιός και εγγονός τυροκόμου από το Περιβόλι Σπερχειάδος ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γνωρίζει τι σημαίνει αληθινό γάλα και πραγματική βαρελίσια φέτα.
Τα αρωματικά, πεντανόστιμα μανιτάρια καλλιεργούνται και αποξηραίνονται σε μια φάρμα έξω από το Κιλκίς.