
Η πολυταξιδεμένη και ταλαντούχος Θεσσαλονικιά οινολόγος δίνει νέα πνοή στο επί δεκαετίες παραγνωρισμένο «εθνικό κρασί» μας.
Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και συνοδεύουμε με λευκό ρύζι της αρεσκείας μας.
ΕΦΕΤ: Δεν είναι επικίνδυνη, απλά δεν επιτρέπεται στα συγκεκριμένα προϊόντα.
Το εκλεκτό τυρί «γεννιέται» μέσα στο λάδι, αλλά μόνο αν βρεθεί δίπλα στο κρασί η γεύση του απογειώνεται.
Ένα εξωτικό πιάτο για το ξεκίνημα της εβδομάδας.
Με 600 ετικέτες κρασιού, 120 μπίρας και μια εντυπωσιακή ποικιλία ξηρών καρπών, το νέο κατάστημα της Βούλας έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς πελάτες.
Πηγαίνουμε για την σπεσιαλιτέ του, τον ζαχαρομπακλαβά, αλλά λοξοκοιτάζουμε με νόημα και τα αμυγδαλωτά, τα τσιμπητά και τα σεκέρ παρέ.