Ο συγγραφέας Αλέξανδρος Γιώτης γράφει για την... προστιθέμενη γεύση κολοκυθόσπορων, ηλιόσπορων και κουκουναριών.
Ένα μπιστρό με γλυκές και αλμυρές γεύσεις και νοσταλγική ατμόσφαιρα.
Γλυκά αλλά πλέον και ψωμί και φαγητό σε πακέτο από μια οικογενειακή επιχείρηση με πολύχρονη εμπειρία.
Πίτσες και φρέσκα ζυμαρικά όπως θα τα τρώγαμε στην Ιταλία.
Παντρεύουμε τη γλύκα των σύκων με τραγανό μπέικον και τυρί για σαγανάκι σε μια χορταστική και λαχταριστή σαλάτα.