Σπάνια βρίσκει κανείς ένα τόσο «ολοκληρωμένο» εστιατόριο.
Εκπληκτική θέα και «εξευρωπαϊσμένη» ασιατική κουζίνα στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Park.
«Δεν πετάμε τίποτα» συμβουλεύουν μάγειρες και σεφ κι ένας τρόπος να το κάνουμε πράξη στην κουζίνα είναι η παρασκευή σπιτικών ζωμών. Σκληρά κοτσάνια μυρωδικών, εξωτερικά φύλλα και κοτσάνια λαχανικών, κόκκαλα από κρεατικά, κεφάλια και...
Υπέροχος καφές, ευφάνταστες σαλάτες, σάντουιτς και άλλα ελαφριά γεύματα σε ένα ολοήμερο στέκι στο Σύνταγμα.
Στα διαλείμματά του από την κουζίνα του Cucina Povera ετοιμάζει γρήγορες νοστιμιές μόνο για εμάς.
Όσοι είστε εξοικειωμένοι με την αγγλική, ιδού ένα βιβλίο με φρέσκες ιδέες και ωραίες φωτογραφίες.