Λίγο η πιπεριά, λίγο το θυμάρι και... πήρε τα πάνω του αυτό το ταπεινό φαγάκι.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μας δείχνει πώς φτιάχνουμε ένα κουλί φράουλας για να γαρνίρουμε μους, να ετοιμάσουμε ανοιξιάτικα κοκτέιλ ή να φτιάξουμε ένα δροσιστικό σορμπέ.
Ένα αξιόλογο μεζεδοπωλείο στο Πέραμα με καλό φαγητό και όμορφη ατμόσφαιρα.
Ο μεγαλύτερος προμηθευτής του Ηνωμένου Βασιλείου σε φέτα, (με 79,3% του συνόλου) είναι η χώρα μας, με εξαγωγές αξίας 24,52 εκ. λιρών (μειωμένες κατά 4,7% έναντι του 2011), ακολουθούμενη από τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κύπρο και την Πολωνία (κυρίως...
Γεύμα και ποτό στο νέο cocktail bar-restaurant του Θησείου.
Ζουμερά, αρωματικά, τραγανά αν και στο φούρνο. Τέλεια τα κεφτεδάκια της Νένας μας.