Για να καθαρίσουμε τα πράσα, κόβουμε και πετάμε τη ρίζα με τα «μουστάκια» και τις σκληρές πράσινες απολήξεις τους. Χρησιμοποιούμε μόνο το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος τους. Επίσης, χαράσσουμε κατά μήκος τα πράσα, όχι βαθιά, ώστε να...
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο;
Η μαγειρική του Ζουρνατζή και η οινογνωσία του Καϋμενάκη σε πακέτο απολαυστικόν και σωστά κοστολογημένο.
Αξιοποιούμε την κολοκύθα σε μια υπέροχη φθινοπωρινή πίτα.
Σερβίρουμε:το γλυκό κόκκινο κρασί στους 12-14 ºCτο γλυκό λευκό κρασί στους 10 ºCτα αποστάγματα στους 18 ºC Η βότκα θα πρέπει να βγει παγωμένη, από την κατάψυξη.