Πικάντικο το πέστο της ρόκας θα δώσει ένταση στο απλό ψητό κοτόπουλο.
Ο αστεράτος σεφ έκανε ένα διάλειμμα από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το αποψινό μενού του για να μας μιλήσει.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας ψάχνει να βρει πού χτυπά η καρδιά της ελληνικής γεύσης.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα χόρτα εποχής της αρεσκείας μας, όπως επίσης και πατάτες που θα έχουμε προηγουμένως βράσει ή τηγανίσει.
Ζουμερές, με τα αρώματα των μπαχαρικών, του κρασιού, του αμπελόφυλλου, πεντανόστιμες. Άλλο πράγμα.
Καθημερινά, στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Mαρινόπουλος και Carrefour Express βρίσκουμε ολόφρεσκα ελληνικά σέσκουλα από τα Μέγαρα και το Μαραθώνα και τα μαγειρεύουμε με αυγά, με χοιρινό αλλά και με ζυμαρικά.