Οι κυπριακές πίτες έχουν οβάλ σχήμα, είναι πιο ψωμωμένες από τις αραβικές πίτες και το χαρακτηριστικό τους είναι ότι στο εσωτερικό τους δημιουργείται ένα κενό, γι’ αυτό και τις χαράζουμε στη μία τους άκρη με το μαχαίρι για να τις ανοίξουμε,...
Να ένα σάντουιτς ελληνικό, χορταστικό αλλά και ισορροπημένο, απλό αλλά και μια ιδέα γκουρμέ...
Ο Στέλιος Παρλιάρος άνοιξε ένα ακόμη concept-store με πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, γλυκά, εργαλεία, βιβλία κ.λπ.
Και τι δεν φτιάχνουμε σε αυτό το τεύχος: από γλυκό καρπούζι, σταφύλι, φιρίκι και κεράσι μέχρι μαρμελάδα σύκο, βερίκοκο, ακόμη και ντομάτα!
Τα ταπεινά βλίτα μπορούν στα χέρια άξιων μαγείρων να γίνουν ένας ακόμη πρεσβευτής μιας μεσογειακής μαγειρικής κουλτούρας, που χωρίς ξιπασιά τιμά την τροφή και τον άνθρωπο.