Αν σας περίσσεψε σάλτσα ζυμαρικών από βαζάκι (π.χ. πέστο) ή χειροποίητη και δεν θέλετε να ξαναφτιάξετε μακαρονάδα κάντε το εξής: αλείψτε τη σάλτσα σε κοτόπουλο, παϊδάκια ή άλλα κρεατικά και ψήστε τα στο γκρίλ. Στο πλάι ρύζι ή βραστές πατάτες, μια...
Έχει λίγο κόπο παραπάνω στην προετοιμασία των υλικών, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει…
Ένα παλιό μαγέρικο με ατμόσφαιρα από παλιά ελληνική ταινία.
Μόλις ψήσουμε την τάρτα (αλμυρή ή γλυκιά), την ξεφορμάρουμε προσεχτικά και την αφήνουμε πάνω σε μία σχάρα με ποδαράκια (ή στη σχάρα του φούρνου που στερεώνουμε πάνω σε δύο αντικείμενα που δεν καίγονται) για να «αναπνεύσει», να στεγνώσει...
Συνοδεύουμε με ψωμί ή πατάτες βραστές ή ένα απλό πιλάφι.
Μια εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη εκδοχή για τις αγαπημένες μας πατάτες φούρνου.
Ένα all day στέκι στο κέντρο της Αθήνας με νόστιμη, βιολογική κουζίνα.
Γωνία Ελλάδας-Ευρώπης το μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου στο «θεσμικό» εστιατόριο του κέντρου.