Έχει ένα αχτύπητο ατού, το περιβάλλον, αν και παρουσιάστηκε σε μια δύσκολη περίοδο για την αθηναϊκή εστίαση.
Ινδικές γεύσεις σ’ ένα μικρό αλλά πολυσύχναστο εστιατόριο της Ερμού.
Φρέσκο ψάρι σε περιβάλλον που απέχει παρασάγκας από τυπική ψαροταβέρνα, με λινά τραπεζομάντηλα, κολονάτα ποτήρια και αστραφτερά σερβίτσια.
Με 700 ετικέτες κρασιών στην κάβα και καλή μεσογειακή κουζίνα στο πιάτο, το wine restaurant του Παλαιού Φαλήρου είναι από τα αξιολογότερα που υπάρχουν.