Η μαμά Γαλλία επιτάσσει σουδάκια γεμισμένα με παγωτό, να πνίγονται στη ζεστή σος σοκολάτας. Εμείς είμαστε ευτυχείς και με τις (καλές) ελληνικές τροποποιήσεις.
Μετά από μια βόλτα στη μαρίνα του Φλοίσβου, μάς άνοιξε η όρεξη για πίτσα.
Επιστροφή στην ταβέρνα. Γιατί όχι; Με αυτές τις γεύσεις δεν μεγαλώσαμε; Ή με αφρούς και δεν θυμάμαι καλά;
Πολλά ζαχαροπλαστεία διατείνονται ότι είναι σπεσιαλιτέ τους. Λες και αρκεί να απλώσεις φύλλα στο ταψί και να τα τιγκάρεις με μια τυχαία κρέμα...
Ένα wine bar με μεγάλη γκάμα καλών επιλογών, λογικές τιμές και ολίγους μεζέδες.