
Καλύτερη χορτόπιτα δίχως φύλλο, δεν έχεις ξαναφάει.
Ο Δημήτρης Ρουσουνέλος έβαλε την κατσαρόλα στη φωτιά στη Μύκονο και μάς πήραν τα ντουμάνια στην Αθήνα. Τι έφτιαξε; Γεμιστά στρογγυλοκολόκυθα κατσαρόλας με καλαμαράκια ατμιστά και σος ούζου.
Ο φτωχός πρίγκηψ του καλοκαιριού σε μια ολιγοθερμιδική σαλάτα, ιδανική για να συνοδεύσει ψητά κρεατικά ή κεφτέδες.
Ολη μέρα δίπλα στη θάλασσα, για καφέ, μεσημεριανό, δείπνο με έμφαση στο ψάρι και εμπνευσμένα κοκτέιλ.