Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «Μήνας ισπανικής γαστρονομίας» στην Αθήνα. Η πρεσβεία της Ισπανίας διοργάνωσε σεμινάριο για tapas, δείπνα, παρουσιάσεις προϊόντων και προωθητικές ενέργειες.
Στο «Εργον» έχουν πιάσει το νόημα. Προσφέρουν επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης, και στο μπακάλικο και στο εστιατόριό τους.
Από τα Μεσόγεια στο κέντρο της Αθήνας, εκλεκτά τυροκομικά παραγωγής τους και μια γωνιά για καφέ, πρωινό και μεσημεριανό.
Mαύροι χοίροι, βίσονες και γαλακτοπαραγωγικές κατσίκες Μουρθιάνο ζουν ελεύθερα στα πλούσια βοσκοτόπια του αγροκτήματος Ντούμα, 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λάρισας.