
Το μοναδικό αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη Σμυρναίικη Κουζίνα με τις διπλάσιες συνταγές σε μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Φαγητά και γλυκά, μυστικά και κόλπα, οι ελληνικές ποικιλίες, πώς τα συντηρούμε αλλά και όλα τα... οικογενειακά του χειμερινού φρούτου.
Πόσο γρήγορα χάνουν τις βιταμίνες τους; Γιατί προτιμάμε τα βιολογικά αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα τους; Πώς τα συντηρούμε καλύτερα; Ο γεωπόνος λύνει τις πορτοκαλοαπορίες μας...
Ο πρώτος Γαστρονόμος της χρονιάς είναι αφιερωμένος στη μεγαλειώδη μαγειρική του ποντιακού ελληνισμού. Με την Καθημερινή της Κυριακής 20/01.
Σας αρέσει να φωτογραφίζετε τα πιάτα που μαγειρεύετε ή απλώς τρώτε; Ιδού η ευκαιρία να δείξετε το ταλέντο σας!
Ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα που θα αλλάξει τον τρόπο που φτιάχνουμε κοτόπουλο στο φούρνο. Με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής.
Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα με 30 ανεπανάληπτες συνταγές. Μην το χάσετε!